I'm Married!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 26, 2010

Soal Jawab Form Spring!

today, i just got a question from anonymous at from spring....that anonymous which is i know who you are! *confident giler jer aku tau!* :P  the best ever stalker!hahahhahaha.....so i want to answer your tricky micky question that you asked me!



kamu tgh bercinta skrg kn?da 4 yrs kn? tp jika d takdirkn anda tidak berkahwin dgn dia dan anda berkawin dgn org lain tanpa mencintai dia,bagaimana anda hendak menerimanya? sedangkn org yg akn anda kahwini itu sblm ini kawan anda? hahahahha :-p


ok!i'm going to answer your question dear stalker!:P even though macam agak nak kena perah otak juga nak jawab your question nie....heheheehehe....

Dear STALKER,

for the first question.... 'kamu tengah bercinta sekarang kan?'.....my answer is absolutely YES....i'm in love with encek boyfriend since past 4 years 7 months 3 weeks 3 days. 

'jika ditakdirkan anda tidak berkahwin dengan dia'.....my answer is what can i do kalau itu kehendak Allah because as a muslim we need to believe on qada and qadar right?

'anda berkahwin dengan orang lain tanpa mencintai dia, bagaimana nak menerimanya sdgkn orang yang akan anda kahwini itu sebelum ini kawan anda?'.....hurrmmm.....what should i say???? *thinking* camnie la..first orang itu adalah kawan saya kan? maksudnya saya da mengenali orang tu right?so i think takde la big problem mana sangat memandangkan kita da kenal orang tue...so what i'm going to do is try to know him more than before.....cuba kenali hati budi....kira cam couple couple and kenal kenal la...belajar menerima dia kalaw da kata betul sangat dia tu jodoh kita kan?takkan kita nak lawan takdir...am i right?pastu maybe boleh try macam orang selalu cakap 'love after marriage'? maybe?who knows....what ever it is, kita hanya merancang, tuhan yang menentukan...apa pon for sure kita nak hidup bersama insan yang kita sayangi dan cintai kan?

lagipon, perkahwinan bagi saya sesuatu yang perlu diperolehi dengan baik, dan di jaga dengan sepenuh hati! perkahwinan bukan lah sebuah perjudian!looser saja yang akan cakap camtu! perkahwinan adalah sesuatu yang suci! eeeewaaahhhhh!!!!!! dah berceramah la pulak! hahhahahaah....ok la! dah menjawab kot soalan encek STALKER? :DDDD


x    o    x    o
have fun melayan STALKER!
muahahaahaha.... :DDDDD

4 comments:

  1. hahahahaha....i pon x sngka u....ade jg org nk stalk i....naseb baek dia stalkeryg baek!hahhaahhahaha :DDDD

    ReplyDelete
  2. ada ek stalker yg baik??? :p
    hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...