I'm Married!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 24, 2011

MURAH REZEKI...ALHAMDULILLAH

Syukur alhamdulillah....benar apa dikata lepas tunang nie tuhan murahkan lagi rezeki :) online bussiness pon berjalan dengan begitu lancar, walaupon belom mampu lagi menjadi jutawan, offer photoshoot pon datang tak berhenti, rezeki ade je la datang dari memane! sebab tue la dikatakan rezeki tuhan nie dimana mana sahaja di muka bumi nie! :) dan yang paling penting ketenangan jiwa tue sukarlah digambarkan! nie baru tunang! belom kawin lagi! syukur padaMu ya Allah! persetankan dengan manusia manusia yang berhati busuk dan kotor! yeeaaayyyy!!!!! looser! ;p

oh! nak update sikit pasal photoshoot last Sunday kat USM, Penang. thanks Azim Shafee for the offer! syukur lagi sekarang da start dapat offer shoot yang dibayar walau belom lagi sampai tahap demand payment yang tinggi! yang penting kepuasan hati bila saya dapat buat apa yang saya suka, bukan kerana RM! itu bukan tujuan utama!


me as a talent untuk kursus yang dianjurkan

sesi wajib, group photo

mata ikan a.k.a fish eye lens

see....ramai kan photographers on that day?kusss semangat jugak la! sebab awal awal sampai i've been informed that 2 other talents that supposed to join us on that day tak datang! cancelled last minute! so, berpeluh jugak la mula mula tue! sebab saya sorang je yang jadi sasaran lensa camera mereka mereka disitu! sampai my cousin, Mira pon kena paksa jadi talent! ;p kikikikiki....takpe, let her learnt something! ;D

lepas tue naseb baik la 2 talents dari Penang datang cover juga! so takde la photographers bosan asyik shoot muka saya sorang je kan? thanks to Niza and sister. :) owh!lupa nak bagitau! photographers on that day terdiri dari photographers amatur and professional! sebab most of them yang attended that course sebab nak belajar basic in photography. yang otai otai of course la jadi mentor!

first time kena bagi menda alah nie, and study before pose! ;p
mau berpeluh jugak! hahahaha....
sebab normally pegi shoot photographer cakap posing ikut suka....lalalala~~


America Next Top Model pon kalah kalau camnie! ;p

study jangan tak study! ;p
sempat diberi warning oleh Encek Tunang, pose kangkang kangkang NO okay!
hahahahaha...baek!!!!saya budak sopan!
kangkang kangkang tak layan! ;p

trial from amatur photographer using digicam

dari kerana mata...credit to Mr Fauzan!

credit to otai Azlan Rooke!
editing yang superb! thumbs up! :)

once again credit to Mr. Fauzan

credit to otai Sir Mart

another one from Mr. Fauzan...

sebelom tue nak show off 1 video time outing aritu sebab ade muka saya dalam video tue! ;p *gedix taw!* i don't know why bila copy link video nie nak masukkan dalam blog, video tue tak appears, so you all click je la kat video best!

ok..last but not least, i would like to take this opportunity to say a zillion thank you to a few photographers that offering me for another photoshoot session! alhamdulillah, offer datang tak berhenti pulak lepas tunang! but then i need to slow down for a while sebab i really need a good rest for myself. lately i've been too busy! undergone a hectic life is such a terrible time for me! :( tapi take it positively! semua yang berlaku ada ganjaran yang menanti. so kalau saya menolak offer anda, harap takde yang berkecil hati ok? maybe we can arrange another shoot next time! sekarang nie terlalu banyak benda yang nak difikir dan dibuat. so i need to settle down perkara perkara yang penting dulu.....huhuhuh...ikutkan hati nak buat je semua kerja. tapi apakan daya....huhuhu...terpaksa bahagikan masa untuk perkara lain juga....be fair and square! :)

x    o    x    o
ceritera majlis pertunangan belom dapat update disebabkan pictures dari OP belom dapat...harap sabar menanti...huhuhuhuhu...
padahal diri sendiri da bingit telinga asyik kena tanya 'mane gambar tunang, mane gambar tunang???'..... penat den nak explain, 'gambar belom dapat dari OP!'.... =.='





4 comments:

  1. pipi je la yg chubby...ok la tu...bahagia la katakan.....dari si dawan chubby satu badan...hahahahaha...:DDD

    ReplyDelete
  2. kahkahkah :D pipi tue x blh buat apa2 tue..dr dlu kini dan selamanya (?) ;p hahahaah..dawan tu bahagia melampau tue..1 badan chubby! ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...