I'm Married!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 11, 2012

SIAPA NAK CARI SIDE INCOME?TAK PERLU KELUAR MODAL SESEN PUN!

Assalamualaikum w.b.t....

Entry ini hanya sesuai dibaca oleh anda anda yang ada nawaitu nak cari side income secara halal dan tidak mengeluarkan modal walau sesen. sesuai untuk kaki kaki facebook yang selama ni duk main facebook tapi habuk pon tak dapat, adik adik yang berumur 20 tahun dan ke atas, pelajar pelajar kolej, mahasiswa mahasiswi universiti, penjawat penjawat awam, dan sesiapa sahaja yang merupakan warga negara malaysia yang mempunyai kad pengenalan, jujur dan ikhlas, baik perwatakan, dan rajin berusaha tidak kira lelaki mahupon perempuan yang tulen sahaja! stalker yang busuk ati please go away. i'm not inviting you! senang kan syarat syaratnya walaupon nampak macam panjang lebar kan? :P

caranya senang sahaja.i mencari anda anda yang berminat untuk buat online business, tapi tidak mempunyai modal ribu riban untuk beli produk, tidak mahu ambil risiko beli produk tapi produk kena peram kat rumah atau kedai berkurun kurun tidak terjual, tidak mempunyai ruang nak simpan produk untuk buat business, dah dapat order tapi tidak mempunyai masa untuk wrap item, keluar pegi pejabat pos, pendek kata anda hanya nak duduk depan laptop, pc, ipad, tablet, cot cet cot cet sikit pasal barang, terima order, terima duit, terima untung, tak payah nak pikir nak wrap barang, nak keluar pegi pejabat pos, keluar pegi hantar barang pada customer, nak  keluar modal ribu riban untuk beli barang.semua urusan jual beli hanya di hujung jari anda sahaja! senang bukan?

sekarang i hanya nak perkenalkan satu produk hebat dulu kepada anda dan saya jamin anda mampu dapatkan untung hasil jualan produk ini.dengan hanya jual produk terhebat nie yang mampu dimiliki segenap lapisan masyarakat remaja dan dewasa,seorang dari dealer dah mampu bayar duit muka kereta okeh!so raya haji nanti dah boleh raya dengan kereta baru!wow!!!! :) yang penting kita harus berusaha....bukan hanya online facebook, tapi buat perkara tak berfaedah!sekaranglah masa yang terbaik untuk anda dapatkan faedah dari berfacebook dan online! :)

bagi anda yang sudah membaca entry yang lepas, anda mungkin sudah pernah melihat dan mengetahui kehebatan produk Felinna Beauty Inch Loss lotion nie kan?


tahukah anda inch loss lotion ini di awal pengeluarannya, 1O OOOO unit sold out dalam masa kurang dari satu minggu!ini fakta yang anda harus percaya! disebabkan keberkesanan lotion ini, ramai pengguna yang berebut rebut untuk mendapatkannya!

  • lotion ini sangat wangi! serious! tidak seperti lotion lain yang bau macam minyak angin la, serai la, herba la....bau lotion ini seakan akan perfume. ianya membuatkan anda berfikir dua kali lepas sapu lotion ni perlu tak pakai perfume? sebab lotion ni sendiri dah wangi! :)
  • dengan hanya SEKALI sapuan anda mampu melihat perubahannya! tak percaya?buktinya....



jum tengok lagi testimoni yang lain












  • anda tidak perlu diet untuk kelihatan slim!
  • anda mampu turunkan berat badan sebanyak 5kg dalam sebulan tanpa diet tapi dengan hanya sapuan inch loss! :) WOW!!!!!
  • inch loss ini tidak memberikan kesan rasa panas selepas di sapu...anda akan merasa seperti mint bila disapu.
  • inch loss tidak mempunyai bahan kimia. ianya diperbuat daripada bahan bahan semulajadi serta mampu melembutkan dan menghilangkan kesan selulit di badan anda!


hebat kan keberkesanan produk nie? jadi anda semua tak perlu risau, bila anda share produk yang hebat, anda mampu mendapat pulangan yang hebat juga! percaya la...busuk busuk anda mampu dapat untuk RM*** dalam masa seminggu! kalau anda seorang student, i rasa dah banyak sangat ni boleh tolong ringankan beban parent kan? kurang kurang duit poket untuk belanja bulanan confirm dah lepas! :) kalau anda serious, anda mampu dapat lebih banyak dari ini. sebulan keuntungan anda boleh cecah paling kurang empat angka okeh!


bukti nya boleh tengok kat bawah nie!di mana ada usaha, di situ ada rezeki dari Nya :')



i di sini hanya ingin menawarkan peluang kepada anda anda di luar sana yang ingin mencari side income untuk diri sendiri, keluarga, untuk tujuan studi, saving dan sebagainya. so kepada anda yang berminat, boleh tinggalkan message atau link FB anda, atau anda boleh pm i dengan  LIKE page i di kanan blog ini atau anda juga boleh pm i di FB i. pendek kata peluang ini dibuka kepada anda yang berminat untuk jadi dropshipper i dan mencari rezeki yang halal. nak tau lebih lanjut?cepat cepat pm i!


by the way, product ini mempunyai kelulusan dari KKM, ianya halal dan buatan malaysia yer! ;)

x    o    x    o
p/s: kepada anda yang berminat untuk mendapatkan produk terhebat nie, boleh pm i juga yer! items are selling fast!











17 comments:

  1. assalamualaikum. You, canner nak buat side income ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam # Income RM900 sehari "REGISTER
      PERCUMA" tiada
      bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini
      satu penipuan,
      ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun
      mengeluarkan
      modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual
      barang. Anda
      hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT
      termasuk
      laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di
      bawah ini dan
      register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00.
      Selepas itu
      anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy
      ayat saya ini
      dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang
      buka link anda,
      anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat
      mudahkan ???
      Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$
      anda
      dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan
      ke alamat
      rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER
      PERCUMA " sila
      klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum
      cuba belum
      tau dan tidak salahkan kalau mencuba..KLIK LINE DIBAWAH INI
      http://cashnjob.com/index.php?refer=186036
      CashnJob.com Earn 10$ for every 30 second Task. Internet Job
      cashnjob.com

      Delete
  2. Waalaikummussalam...deaar,u blh pm i kt my personal fb acc...ade kt sblah knan blog ni atau u blh sms/whatsapp/viber 019 5464635

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://runmoney.club/102579257513/
      iklan sikit ye...siapa nak side income paling mudah...key in number je dapat ganjaran dengan nilai usd. boleh cuba link di atas dan daftar

      Delete
  3. Are you looking to work from Home? Home based typing positions are now being offered by many Companies at present! Receive your paychecks every month! Full training provided by the company itself. No Selling Required. Please visit the website http://www.easyworkhome.com/?u=ronaldomalaysia .

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Salam # Income RM900 sehari "REGISTER
      PERCUMA" tiada
      bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini
      satu penipuan,
      ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun
      mengeluarkan
      modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual
      barang. Anda
      hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT
      termasuk
      laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di
      bawah ini dan
      register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00.
      Selepas itu
      anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy
      ayat saya ini
      dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang
      buka link anda,
      anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat
      mudahkan ???
      Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$
      anda
      dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan
      ke alamat
      rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER
      PERCUMA " sila
      klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum
      cuba belum
      tau dan tidak salahkan kalau mencuba..KLIK LINE DIBAWAH INI
      http://cashnjob.com/index.php?refer=186036
      CashnJob.com Earn 10$ for every 30 second Task. Internet Job
      cashnjob.com

      Delete
    2. Belum cuba belum tau
      Tak keluar sesen
      http://weeklyfixpay.com/?ref=259596

      Delete
    3. http://runmoney.club/102579257513/
      iklan sikit ye...siapa nak side income paling mudah...key in number je dapat ganjaran dengan nilai usd. boleh cuba link di atas dan daftar

      Delete
  5. Hi.. pm dengan saya juga .terima kasih .Atau boleh jer pm/SMS dekat 0178566094

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam # Income RM900 sehari "REGISTER
      PERCUMA" tiada
      bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini
      satu penipuan,
      ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun
      mengeluarkan
      modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual
      barang. Anda
      hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT
      termasuk
      laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di
      bawah ini dan
      register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00.
      Selepas itu
      anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy
      ayat saya ini
      dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang
      buka link anda,
      anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat
      mudahkan ???
      Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$
      anda
      dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan
      ke alamat
      rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER
      PERCUMA " sila
      klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum
      cuba belum
      tau dan tidak salahkan kalau mencuba..KLIK LINE DIBAWAH INI
      http://cashnjob.com/index.php?refer=186036
      CashnJob.com Earn 10$ for every 30 second Task. Internet Job
      cashnjob.com

      Delete
  6. Belum cuba belum tau
    Tak keluar sesen
    http://weeklyfixpay.com/?ref=259596

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammu'alaikum dan salam sejahtera,

      KEPUASAN BARU 80 HARI = 4 bulan sahaja............. DLM NEXUSFX !!!

      Masih mencari-cari peluang terbaik utk INCOME PASIF ???
      Kini NexusFx semakin hari semakin meledak. Bagi yg dah rebut peluang ni tahniah diucapkan. Pastinya setiap hari akaun anda diredah dgn kemasukkan bonus NexusFx !!!

      Baru wdraw 2 hari dah meredah masyuk dlm akaun... Memang SUPPERB !!! Tak perlu nak manipulasi sistem... Kalau dah malas sgt DUDUK DIAM je.. tggu ROI harian masuk.

      Rate
      Buy 3.8 ..
      Sell 3.2 ..


      Pakej :-

      Usd100 | Rm380
      Usd500 | Rm1900
      Usd1k | Rm3800
      Usd3k | Rm11400
      Usd5k | Rm19k
      Usd10k | Rm38k

      USD10K=RM38,000
      Daily income=3.5% min
      USD10K X 3.5%=USD350
      USD350 X 80hari=USD28K
      USD28K - 20% upah trader
      USD22400 X 3.2=RM71,680
      RM71,680√80hari=RM896
      rm896 untung bersih sehari

      USD5K = RM19,000
      Daily income:3.5%
      USD5000 X 3.5%=USD175
      USD175 X 80hari=USD14K
      USD14K - 20% upah trader
      USD11,200= RM35,840
      RM35,840 bahagi 80hari=
      RM448 untung bersih sehari

      USD3K= RM11,400
      Daily income: 3.5%
      USD3K X 3.5%=USD105
      USD105 X 80hari=USD8400
      USD8400 - 20%upah trader
      USD6720=RM21,504
      Rm21.504 bahagi 80hari=
      RM268.8 bersih sehari

      USD1K=RM3,800
      DAILY INCOME:3.5%
      USD1K X 3.5%=USD35
      USD35 X 80hari=USD2800
      USD2800-20% upah trader
      =USD2240=RM7168
      RM89.60 bersih sehari

      USD500=RM1900
      Daily income min.= 3.5%
      USD500 X 3.5%=USD17.5
      USD17.5 x 80hari=USD1400
      USD1400-20% upah trader
      USD1120=RM3584
      Daily income=RM44.80 bersih sehari

      Pakej: USD100= RM380
      USD100 X 3.5%=USD3.5
      USD3.5 X 80HARI=USD280
      USD280-20% upah trade =
      USD224 = RM716.8
      Daily income=RM8.96 bersih sehari

      Pasif income calculation




      * Withdraw rate (3.0 -3.2)
      * Withdraw cas 10%
      * Baki mesti tinggal dalam akaun USD50 setiap kali withdraw

      Berminat pm sy sekarang!!!
      Call/mesej/what's app : +60136740363 chek20

      Layari website ini :

      www.nexusfx.com(open by Internet explorer)

      Refferal id : chek20

      Delete
    2. http://runmoney.club/102579257513/
      iklan sikit ye...siapa nak side income paling mudah...key in number je dapat ganjaran dengan nilai usd. boleh cuba link di atas dan daftar

      Delete
  7. Assalamualaikumdan Salam sejahtera..

    di sini sy nk share pd sape2 yg nk tmbh side income (rezeki bergolek)....

    Nak tak kalau kite cube n usahakn utk dapatkn income RM900 sehari..?? FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan.. ( Kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun sb tak kluar modal langsung pun kan..??)

    TAK perlu jumpa orang, TAK perlu jual barang..

    Anda open link dibawah yg saya bg tu dan REGISTER je anda terus dapat USD25 X 4.2= RM105...

    lepas tu anda dapat link sendiri dan copy ayat saya ni... postkan pada kawan2 fb ke, twitter, wassap sebagainya. Setiap yg buka link anda, anda akan terima USD10 X 4.2=RM42.

    MUDAH sungguh kan..?? Anda boleh pilih samada duit masuk ke Acc bank atau CEK dipos kealamat rumah anda..

    Ramai yg dah Register sebab apa..??? Sebab FREE dan dapat income. Klik link ini kalau nak cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tapi kalau x cuba kita yg rugi http://theyouthjob.com/?ref=106628

    tak rugi try.... not sure can trust or not.... but after i register i get USD 20.
    Konsep dia 'join - invite - earn'.
    1. Klik kat link ni http://theyouthjob.com/?ref=106628
    pas tu register: buat username & password kita, bagi Nama Dan address utk cheque kita nanti.
    3. Pas tu login masuk pakai username n password yg kita dah buat tadi
    4. Nanti Dia bagi link baru kita punya sendiri.
    5. Then, copy link tu n pass pd kwn2 kita.
    6. Tiap2 kali kwn kita register pakai link yg kita beri, kita akan collect duit.
    7. Dia cakap cukup USD300, kita boleh klik withdraw n Dia org Akan post kan cheque kita tu.

    Just try jer. No harm. Kalau Betul cheque USD300 sampai, why not kan.⁠⁠⁠⁠

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dh sampai usd300 tapi diq suruh selesai kan survey untuk dpt kan cek.....camne nk buat?mcm mne nk selesaikan survey itu

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...