I'm Married!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 9, 2010

:: Best Product ::

Bioglo Balckhead Lotion
30 ml - RM28.50 (during promotion)


Aku nak buat preview sikit untuk best product for this month. Aku baru jer beli product nie..nama dia Bioglo Blackhead Lotion. Actually before ni aku memang ada masalah blackhead kat hidung aku. Blackhead yang sangat degil. Bagai nak tercabut hidung aku duk tekan nak bagi blackhead nie kuar... Sampai mengelupas kulit kt hidung nie..tak juga dia nak keluar... Sampai sakit-sakit hidung aku..


Pastue hidung aku plak rasa macam 'berduri' dek kerana blackhead yang degil x maw keluar nie..kadang-kadang tu rasa mcm nak amek kertas pasir tenyeh hidung aku nie.Bagi licin...huhuuhu...

Finally aku jumpa la product nie..Mula-mula cam x yakin jer nak guna..Tapi aku nekad..try la juga...Ok! Sampai hujung bulan nie if u all nak beli harga dia RM28.50..ni harga promotion.Harga sebenarnya RM35.

Nak citer sikit. Nak pakai product nie senang jer..Spray kt kapas muka..then letak kat tempat yang ada blackhead. Nak lg ok..u all amek handkerchief ker towel kecik ke then rendam dalam air panas. Pastu perah air die. Then letak kat atas kapas tue. Kira cam buat sauna la jg..Buat dalam 15 minit. Lepas 15 minit korang buang la kapas tue. Then korg akan nampak bintik-bintik putih muncul kat tempat yg ada blackhead degil tue...Tu maksudnya blackhead degil korang tu da cair. So dengan mudahnya korg bole singkirkan blackhead tu dari wajah korang...Tak payah nak picit kuat-kuat sampai sakit hidung.

Lepas korang da singkirkan blackhead tu dia akan tolong kecikkan pori2 yg bekas blackhead tu sumbat before nie..And kulit korg akan jadi smooth giler...Takde lagi da nak rasa 'berduri' bagai...

Sekarang hidung aku da xde lagi bintik-bintik hitam yang buruk tue...hehehehe...Puas ati..lgpon product tue korg cuma kena guna seminggu 1-2 kali jer..bukan kena pakai tiap2 hari..So sangat berbaloi..


Sekarang nie aku suka sangat pegang hidung aku sebabhidung aku licin giler....hehhehee....


4 comments:

  1. beli kt ocsway...until end of diz month harga still murah..tp nnt blk hrga asal da rm35

    ReplyDelete
  2. kte pakai pore pack, tp cam x besh jew.
    wishing tat my blackheads gone bile kte da cabot.
    tp tgk2 bile kte da cabot, sket je yg stick kat pad tuh! adeh~
    ** kte slh pakai kowt~ tp da itot instruction die~~ wuwuwuwuw~~~

    ReplyDelete
  3. try diz one la dear..its really work...100% works!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...