I'm Married!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 6, 2012

SYSTEM UPGRADED!

Assalamualaikum w.b.t...

alhamdulillah syukur kepada Allah s.w.t yang mengurniakan rezeki yang tidak pernah putus buat diriku! aiseh! ini betul! :) business makin hari makin maju....as a degree holder, of course i'm gonna do something yang akan buatkan i boleh dapat income setimpal untuk degree holder! and yes! dengan izin-Nya, alhamdulillah... :')

bila business makin maju, harus service dan system juga dimajukan. kerja sendiri nie bukan macam kerja makan gaji. kadang kadang kita akan bekerja sampai malam. tapi tak kisah la, selagi makan pakai suami, rumah tangga masih terjaga dengan baik.dan suami juga really understanding.

hasil perbincangan dan persetujuan dengan encek suami tersayang, dan memang di dorong pon oleh encek suami supaya upgrade system Dawina Beauty Shoppe, makanya selepas buat pertimbangan dan pemilihan, hasilnya adalah ini....


90% memang for business only. tujuan supaya senang untuk i access and terima order dari lovely customer tak kira di mana saya berada. so baru betul segalanya di hujung jari! :) dari menerima order, buat transaction, promotion dan segalanya hanya di hujung jari. supaya customer lebih satisfied dengan service kami, sebab kalau boleh semua nak laju laju aje service nya.takmo lambat lambat. yer idok?kalau dulu nak place order uolls kena pm je kat kedai maya i, lepas tu kita upgrade sikit buka 1 talian untuk business...so kalau takmo pm, boleh sms kat hp, lepas tu kita upgrade lagi kalau takmo pm,takmo sms, sila la whtapps ke, viber ke, tango ke...so dah banyak pilihan kan sekarang?

actually memula memang nak beli tab 2 nie, tapi macm berubah fikiran sebab tetiba tertarik dengan ipad new, tapi lepas di fikir fikir, ada sebab yang macam sedikit merugikan di situ dan agak leceh, so kita change our mind nak amek galaxy note 10.1 yang latest. lepas tu timbangkan lagi, rasa macam tak perlu kot untuk business, so we ended up amek yang ni je la....as long boleh online,sms, text-ing uolls, whtapps-ing, viber-ing, tango-ing uolls kira ok la tue! :) janji iolls dah boleh bagi service terpantas yang boleh..kalau boleh dan kalau terdaya iolls sendiri yang nak gi hantar item uolls depan pintu rumah sebab kadang kadang pos laju men-spoil kan serivce iolls yang dah makin laju nie dengan melambat dan melengahkan penghantaran barang uolls ke depan pintu rumah. kadang kadang tu tak sampai depan pintu rumah pon sebab uolls kena gi amek sendiri kat pos opis...sabo je la.....

lepas tu lagi yang paling best sebab encek suami keluarkan share dia juga belikan tab 2 nie...alhamdulillah...inilah yang dinamakan rejeki! hehehehe...tq encek suami sayang!muah3!hehehhe....



next target is nak dapatkan dslr nikon before fly to bandung! so kena gigih lagi buat promotion untuk uolls.....boleh cenggitu? :P

x    o    x    o
sape yang teringin nak buat side income, saya mengalu alukan anda yang nak jadi dealer atau dropship untuk inch loss lotion. belian borong dialu alukan...contact saya  di 019 5464635 (sms/whtapps)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...